Præst i Sct. Matthæus Kirke

DK-1666 Kbh V

E: bke@km.dk

Fridag: Fredag
Træffetid: Træffes efter aftale på mit kontor
i Sct. Matthæus Kirke.

Jeg har været præst i Sct. Matthæus kirke siden 2012. Før det boede jeg i Sydney, hvor jeg arbejdede som kulturattaché på Det Danske Generalkonsulat. Sct. Matthæus kirke eller Vesterbros Domkirke som mange kalder den, da kirken var den første og ér den største kirke på Vesterbro, er verdens bedste arbejdsplads. Her kommer folk til hverdag & fest, i glæde & i sorg, i storhed & stilhed, og lige meget hvad grunden er, ja så tager vi i Sct. Matthæus kirke imod alle med både hjerterum & husrum, og altid med høj kvalitet i alt, hvad vi gør. Så "lige meget hvem du er og lige meget hvor du er", så er du velkommen hos os i Sct. Matthæus kirke.

Udover at holde gudstjenester og hjælpe folk med dåb, vielser - både homovielser og vielser i det fri - og bisættelser, så er det min opgave at "lytte højere" til, hvad folk har af behov & ønsker til kirken. Derfor holder jeg både Filosofiske & Teologiske Saloner, hvor vi taler om livets store begreber, og jeg holder vinteren igennem MindfulnessGudstjenester, hvor gudstjenesten er livsnær og liturgisk "blødere" i sin form.

Derudover står jeg bla. bag vores store musikalske jule- og påske "Warm-ups" som U2 goes EASTER, Den Sidste Mad, GenbrugsJul, U2 goes CHRISTMAS og Tro, Håb, Kærlighed & COHEN, A Tribute to Tom Waits & CHRISTMAS og En Hyldest til Kim Larsen & PÅSKEN ligesom jeg tar´ del i den offentlige debat, og taler & skriver om både stort & småt, hvor det gir´ mening.

Osse sjælesorgen og samtalerne er vigtige for mig. Alle mennesker oplever på et eller andet tidspunkt i deres liv en krise. Krisen kan være en reaktion på et tab eller frygten for tab. Det kan være i forhold til børnene, forældrene, kæresten eller andre. Det kan være i parforholdet, på arbejdet eller blandt vennerne. Men krisen kan osse være af mere eksistentiel karakter; at du mener, du ikke er god nok, klog nok, elsket nok, værdsat nok, at du ikke har nok at give eller at du bare slet ikke kan finde ud af det lige nu. Der er altid, under tavshedspligt mulighed for at få en samtale med mig .......