Hos os er kærligheden altid velkommen!

Hvis I er borgerligt viet, er der mulighed for at komme og få jeres ægteskab velsignet. Det forgår ved en velsignelsesgudstjeneste, der næsten fuldstændigt ligner kirkebrylluppet. I aftaler dag og tidspunkt med præsten, som I naturligvis også får en samtale med om ritual, salmer osv.

Velsignelse i det friHvis I ønsker at blive velsignet under Guds høje himmel på et sted, der har særlig betydning for jer, skal I ligeledes kontakte en af præsterne, så vi sammen kan tale både velsignelsens indhold og alt det praktiske igennem.

Når I holder jeres velsignelse i Sct. Matthæus kirke, er det muligt at låne vores festlokale helt gratis og det er muligt at låne vores caféborde, hvis I ønsker at drikke et glas champagne sammen med jeres gæster udenfor kirken, inden I skal videre til fest.